fbpx

Bezoekers sneller omzetten naar klant

Conversie Optimalisatie

Converteren doe je zo

Bij een conversie denk je al snel aan het kopen van een product, echter zijn er meer soorten conversies. Een conversie is een specifieke actie die een gebruiker uitvoert op jouw website.
Denk hierbij aan;

 • Een bestand downloaden
 • Een formulier downloaden
 • Registreren
 • Aanmelden voor nieuwsbrief
 • Bellen naar je bedrijf

Liever een rapport ontvangen?

Wellicht ben je alleen op zoek naar een analyse met aanbevelingen. Dat is ook natuurlijk ook mogelijk! Naast het uitvoeren van een complete optimalisatie bieden wij ook een conversie optimalisatie rapport aan. Hierbij analyseren wij je website of webshop en stellen wij aanbevelingen op. Dit optimalisatie rapport ontvang je vervolgens binnen 3 werkdagen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een aantal punten waar wij mee kunnen helpen:

 • (web)data analyse
 • Instellen heatmaps
 • Landingspagina’s creëren
 • Lijst maken met aanbevelingen
 • A/B testen

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(web)data analyse

Wij analyseren alle beschikbare data en maken hier een rapportage van met actiepunten.

Instellen heatmaps

Wil je graag inzichtelijk hebben waar de klant zich het vaakst op de pagina bevindt dan is het instellen van een heatmap een must. Door deze heatmap kan de pagina op een juiste manier aangepast worden.

Instellen recordings

In samenwerking met de heatmap is het handig om recordings in te stellen. Deze recordings laten niet alleen de meest bezochte plaats op de pagina zien maar geven inzicht in het gedrag van de klant op de pagina.

Landingspagina's creëren

Klanten zoeken niet altijd direct naar je bedrijf of product maar gebruiken vaak algemene termen. Het is een goed idee om dit op te vangen met landingspagina’s. Op deze landingspagina’s staat algemene informatie met de meest gangbare termen. Een goed voorbeeld van zo’n landingspagina is ons eigen ‘Webdesign Heerlen‘.

Lijst maken met aanbevelingen

Toch liever zelf aan de slag met conversie optimalisatie? Geen probleem! Wij kunnen in ons rapport een lijst met aanbevelingen geven met de belangrijkste actiepunten.

A/B testen

Je wilt natuurlijk zeker zijn dat de optimalisaties ook aanslaan, daarom is het belangrijk om dit goed te testen. Door A/B testen uit te voeren stuur je de helft van het verkeer naar de oude en andere helft naar de geoptimaliseerde pagina. Zo is snel inzichtelijk of de gemaakte wijziging resultaat oplevert.

Pakket kiezen

Als je ook regelmatig wijzigingen aan je website wilt laten uitvoeren, kies dan een van onze uitgebreide supportpakketten. 

Basis


74
99 Eenmalig
 • (Web)data analyse
 • Aanbevelingen
 • Instellen heatmaps
 • Instellen recordings
 • Landingspagina's creëren
 • A/B Testen

Basis Plus


249
99 Eenmalig
 • (Web)data analyse
 • Aanbevelingen
 • Instellen heatmaps
 • Instellen recordings
 • Landingspagina's creëren
 • A/B Testen
Meest gekozen

Extra

Vanaf
34
99* Per Maand
 • Analyseren data & verbeteren

* Pakketten worden vooraf per jaar gefactureerd.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Andere diensten

Webshops

Maatwerk

Beheer

Hosting

Responsive

Onderhoud

Snelle reactie

Updates

Back-ups

Extra support

Websites

Webdesign

Webdesign

WordPress

UX Design

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!