fbpx

Een responsive design is niet meer weg te denken

Mobiele Optimalisatie

Waarom is mobiele optimalisatie belangrijk?

Wist je dat in 2019 53% van al het internetverkeer van mobiele gebruikers kwam? Het is daarom belangrijk om je website mobielvriendelijk te maken!

Bij ‘t Swarte Schaap zijn we al 19 jaar gespecialiseerd in het maken van websites. De afgelopen jaren worden de websites opgebouwd met de gedachten: “mobile first”. Dit houdt in dat onze websites perfect op mobiel functioneren.

SEO

Wist je ook dat een mobiele versie van je website zorgt voor betere vindbaarheid? Google geeft namelijk in de zoekresultaten voorrang aan websites die mobielvriendelijk zijn. Een win-win situatie dus!

Bij verdere Search Engine Optimization (SEO) kunnen wij uiteraard ook helpen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een aantal punten waar wij mee kunnen helpen:

  • Analyseren
  • Optimalisatie

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Analyseren

Wij analyseren de huidige website en bekijken de mogelijkheden van het huidige ontwerp. Dit zetten wij netjes voor je in een rapport met actiepunten.

Afbeelding optimalisatie

Veel mobiele websites worden via een 4G of 5G netwerk bekeken. Het is daarom van belang op de afbeeldingen qua formaat zo aan te passen dat deze de minste data kosten. Bij onze afbeelding optimalisatie zorgen wij dat afbeelding precies het juiste formaat heeft.

Afstanden optimalisatie

Hoe vaak komt het voor dat tekst op een mobiel helemaal tegen de rand aan staat? Het oogt niet mooi en een klant zal minder snel geneigd zijn om de website verder te bezoeken. Het is daarom van belang om afstanden tussen randen, tekst en afbeeldingen te optimaliseren.

Daarnaast worden websites op een desktop gemaakt met een muis, knoppen worden vaker te klein weergegeven omdat deze met een muis wel te bedienen zijn. Op mobiel gaat het er om dat een knop makkelijk met een vinger te bedienen is en moeten deze knoppen over het algemeen een stuk groter zijn.

Wij zorgen dat de mobiele weergave perfect is.

Laadtijd optimalisatie

Zodra alles goed door ons ingesteld is zal de laadtijd van je mobiele website veel sneller zijn. Ook wordt er een stuk minder mobiele data verbruikt.

Wil je constant blijven profiteren van deze optimalisatie?
Met ons extra pakket zal deze optimalisatie constant op de achtergrond uitgevoerd blijven worden. Je hebt hier geen omkijken meer naar!

Pakket kiezen

Mobiele optimalisatie

Vanaf
99
99* Eenmalig
  • Analyse met rapport
  • Afbeelding optimalisatie
  • Afstanden optimalisatie
  • Laadtijd optimalisatie

Extra


9
99** Per Maand
  • Automatische optimalistatie

* Afhankelijk van de grootte van de website maken wij een offerte op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

** Wil je ook na de optimalisatie profiteren van een snelle mobiele website? Sluit dan ons extra pakket af! Je bestanden worden automatisch gecomprimeerd en omgezet naar het juiste formaat, je hoeft hier zelf niks meer voor te doen.

Andere diensten

Onderhoud

Snelle reactie

Updates

Back-ups

Extra support

Hosting

webhosting icoon

Opslag

Overstapservice

SSL

Dataverkeer

Back-ups

Database

Webshops

VDS

Snelheid optimalisatie

Caching

Lazy Load

CDN

VDS

Afbeeldingen

Video's

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!