fbpx

Ook na oplevering de beste service

Onderhoud

support updates

Waar wij bekend om staan

Wij van ’t Swarte Schaap staan bekend om onze service en daar zijn wij trots op. Ook nadat we je website opgeleverd hebben staan we voor je klaar. Wanneer er problemen zijn kun je altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij je snel helpen aan een oplossing. Hieronder lees je in het kort wat je van ons kunt verwachten.

Supportcontract

Wil je er zeker van zijn dat je website of webshop altijd tiptop in orde is? Neem dan een supportcontract. Wij voeren alle updates voor je uit, maken backups en zorgen ervoor dat je website optimaal beveiligd is en blijft.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een aantal punten waar wij mee kunnen helpen:

 • Snelle service
 • Eerlijke support
 • Back-ups
 • Updates

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelle service

Telefoonnummer

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Voor klanten met een support contract hebben we een een mailbox die 24/7 gemonitord wordt. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Eerlijke Support

Wanneer je een support contract bij ons afsluit heb je altijd ondersteuning voor een vast bedrag. Super handig! Wil je inzicht in je support uren? Dan sturen wij je een duidelijk overzicht waarop je precies kunt zien wat we voor je doen.

Back-ups

backup icoon

Iedere nacht wordt er een backup gemaakt van je website. Zo kunnen we bij storingen in no-time de meest recente versie van je website terugzetten en blijf jij online!

Updates

updates icoon

Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop altijd up-to-date is. Wij updaten wekelijks alle websites van onze klanten.Zo voorkomen we veiligheidsrisico’s.

Pakket kiezen

Als je ook regelmatig wijzigingen aan je website wilt laten uitvoeren, kies dan een van onze uitgebreide supportpakketten. 

Basis


22
99* Per Maand
 • Reactie binnen 4 uur
 • Maandelijkse updates
 • Wekelijkse back-up
 • Extra support

Basis Plus


42
99* Per Maand
 • Reactie binnen 2 uur
 • Wekelijkse updates
 • Dagelijkse back-up
 • 1 uur extra support per maand
Meest gekozen

Totaal

Vanaf
72
99* Per Maand
 • Reactie binnen 1 uur
 • Wekelijkse updates
 • Dagelijkse back-up
 • 2 uur extra support per maand

* Pakketten worden vooraf per jaar gefactureerd.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Andere diensten

Hosting

webhosting icoon

Opslag

Overstapservice

SSL

Dataverkeer

Back-ups

Database

Webshops

VDS

Design

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Huisstijl

Grafisch ontwerp

Websites

Webdesign

Webdesign

WordPress

UX Design

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!