Over ons

Dit zijn wij

’t Swarte Schaap werkt sinds 2004 met een compact team. We hebben korte lijnen, zodat je zo veel mogelijk rechtstreeks contact hebt met jouw teamlid.
Webdesign, web development en grafisch ontwerp hebben we zelf in huis. Waar nodig werken we samen met een vast team freelancers, zodat we altijd snel kunnen schakelen. Of het nu gaat om het schrijven van goede website teksten, het maken van een videoblog of maatwerk programmeren, we coördineren het volledige project voor onze klanten en bewaken de voortgang én de kosten!

 

Ons team

Ivy Wesselink

Webdeveloper

Met zowel een MBO-diploma Mediavormgeving als een HBO-diploma CMD (Communicatie en Multimedia Design) beschikt zij over de ideale tools om creativiteit te koppelen aan techniek. Haar focus en klantgerichtheid maken Ivy een professionele en prettige gesprekspartner.

Vincent Plum

Webdeveloper

Vincent is een veelzijdig webdeveloper, ook hij heeft de HBO-opleiding CMD afgerond. Zijn specialisme ligt in het realiseren van complexe webshops en online formulieren, gecombineerd met aansprekend webdesign.

Jesse Quaedackers

Senior designer

Jesse is al meer dan 10 jaar een vaste waarde in ons team. Hij combineert zijn design skills met een zeer ruime ervaring in het bouwen van soepel lopende websites.

Rob Schaap

Eigenaar

Rob is ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en zorgt voor de verbinding tussen content, functionaliteit en aansprekend design. Hij bewaakt de voortgang van onze projecten.

Dave Keulen

Stagiair

Dave is ons aanstormende talent, hij loopt vanuit de opleiding CMD stage en ondersteunt ons bij de realisatie van e-learning en webinar toepassingen.

Maud Martens

Stagiaire

Onze ontwerp skills worden verder geperfectioneerd door onze stagiaire Maud, die vanuit Vista college ons team versterkt. 

Wil je weten wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan eens een van onze recente projecten!

Een aantal van onze klanten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.