fbpx

Over ons

Dit zijn wij

’t Swarte Schaap werkt sinds 2004 met een compact team vanuit Heerlen. We hebben korte lijnen, zodat je zo veel mogelijk rechtstreeks contact hebt met jouw teamlid.
Webdesign, web development en grafisch ontwerp hebben we zelf in huis. Waar nodig werken we samen met een vast team freelancers, zodat we altijd snel kunnen schakelen. Of het nu gaat om het schrijven van goede website teksten, het maken van een videoblog of maatwerk programmeren, we coördineren het volledige project voor onze klanten en bewaken de voortgang én de kosten!

Ons team

Rob Schaap

Eigenaar

Rob is ons eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten en zorgt voor de verbinding tussen content, functionaliteit en aansprekend design. Hij bewaakt de voortgang van onze projecten.

Jesse Quaedackers

Senior designer

Jesse is al meer dan 10 jaar een vaste waarde in ons team. Hij combineert zijn design skills met een zeer ruime ervaring in het bouwen van soepel lopende websites.

Dave Keulen

Web & Appdeveloper

Dave is onze IT specialist en systeembeheerder die direct na zijn opleiding ons team is komen versterken. Met zijn kennis en passie voor het vak houdt hij al onze websites in top conditie en verzorgt hij de app development voor onze klanten.

Sanne Vallinga

Webdeveloper & SEO specialist

Sanne is onze nieuwste aanwinst en brengt een scala aan talenten met zich mee. Niet alleen is ze technisch bedreven in het bouwen van websites, haar creatieve vermogen past ze ook uitbundig toe via meertalig copywriten, social media en SEO management.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan eens een van onze recente projecten!

Een aantal van onze klanten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.