fbpx

Een nieuwe website en boekingssysteem voor

Budé Bouw+Tuin​

Een vrouw in een rood shirt houdt een kussen vast en kijkt de camera in

Wat hebben wij gedaan?

Webdesign

Webdesign

Webdesign

Boekingssyteem

Bekijk live

Het project

Budé Bouw + Tuin exploiteert negen Gamma- en vier Karweibouwmarkten in Limburg en Brabant, plus Groenrijk Tuincentrum in Berg en Terblijt. Daarmee is de holding de werkgever van 500 enthousiaste medewerkers die dagelijks voor je klaar staan.

Dat laatste staat centraal voor het bedrijf. En dus voor ons bij de focus van de nieuwe website van Budé. Het is alsof de medewerker van je favoriete winkel je direct aanspreekt. Je ziet hem/haar plus de collega’s in beeld online én ze geven aan waarom ze hier zo graag werken. Daarmee voel je je thuis bij de winkels – ook online – hoe uiteenlopend ze ook zijn.

En omdat je snel wilt genieten van je aankoop, hebben we de website gekoppeld aan een slimme planning, waarmee medewerkers precies zien wanneer een chauffeur beschikbaar is om je spullen thuis te bezorgen.

Boekingssysteem voor bezorgingen

Voor onze klant Budé hebben wij een boekingssysteem ingericht, hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig bezorgingen inplannen.

Overzicht alle winkels van Budé

Op de nieuwe website van Budé kun je alle informatie vinden over de winkels van Budé. Zo zijn alle openingstijden, adresgegevens en contactinformatie eenvoudig te vinden.

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.