fbpx

Projecten

Vegers meubelen

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Website

Vegers Meubelen op de Woonboulevard Heerlen is al 3 generaties lang een toonaangevend woonspecialist. Voor het realiseren van de nieuwe website werkten we samen met een gespecialiseerd online marketingbureau.

Budé

Boekingssyteem

Website

Budé Bouw + Tuin exploiteert negen Gamma- en vier Karweibouwmarkten in Limburg en Brabant, plus Groenrijk Tuincentrum in Berg en Terblijt. Daarmee is de holding de werkgever van 500 enthousiaste medewerkers die dagelijks voor je klaar staan.

Bernardinus College

Grafisch ontwerp

UX Design

Website

Voor de nieuwe website van het Bernardinuscollege in Heerlen was de opdracht helder en duidelijk: less is more! De grote hoeveelheid content is teruggebracht tot slechts 25% van de originele omvang, het aantal kliks om te komen tot de gezochte informatie is door de gehele website teruggebracht tot 2 of 3 kliks en de navigatie is sterk vereenvoudigd, onder andere door te werken met een secundair menu.

Voedselbank-limburg zuid

Branding

Website

Voedselbank Limburg-Zuid is met 13 uitdeelpunten een van de grotere voedselbanken in Nederland. Het aanvragen van een voedselpakket was een ingewikkelde klus. Hierdoor kwamen veel aanvragen niet of niet volledig binnen en konden mensen die dat echt nodig hadden, niet snel genoeg geholpen worden.

Een aantal van onze klanten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.