EEn online kennisplatform voor Radiologie

Radiology.expert

radiology expert

Wat hebben wij gedaan?

Webdesign

Webdesign

Webdesign

WordPress development

E-learning

E-learning

E-commerce webshops

E-commerce

Bekijk live

www.radiology.expert

Het project

StartpuntRadiologie.nl en Startradiology.com zijn al jarenlang waardevolle websites voor studenten geneeskunde en zorg professionals. Beide websites zijn doorontwikkeld naar een nieuw meertalig platform, waarop bezoekers tegen betaling een schat aan informatie op het gebied van radiologie kunnen raadplegen. Het platform bevat 23 modules, meer dan 5.000 hoogwaardige afbeeldingen en meerdere animaties.

Zoeken en navigeren

De uitgebreide zoekfunctie maakt het makkelijk om gericht te zoeken naar gewenste informatie. Hiernaast kunnen modules, hoofdstukken en paragrafen opgeslagen worden als favoriet, en makkelijk worden teruggevonden in het gebruikersprofiel.

Gebruikersaccount

Gebruikers kunnen makkelijk modules aanschaffen die zij interessant vinden. Hierna hebben zij in hun account een duidelijk overzicht van hun voortgang. Ook maakt het gebruikersaccount de gegevens en facturen inzichtelijk.

Mockup radiology expert

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.