Ook na oplevering de beste service

Support

support updates

Waar wij bekend om staan

Wij van ’t Swarte Schaap staan bekend om onze service en daar zijn wij trots op. Ook nadat we je website opgeleverd hebben staan we voor je klaar. Wanneer er problemen zijn kun je altijd contact met ons opnemen. Zo kunnen wij je snel helpen aan een oplossing. Hieronder lees je in het kort wat je van ons kunt verwachten.

Dagelijkse Back-ups

backup icoon

Iedere nacht wordt er een backup gemaakt van je website. Zo kunnen we bij storingen in no-time de meest recente versie van je website terugzetten en blijf jij online!

Wekelijkse updates

updates icoon

Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop altijd up-to-date is. Wij updaten wekelijks alle websites van onze klanten.Zo voorkomen we veiligheidsrisico’s.

Snelle service

Telefoonnummer

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Voor klanten met een support contract hebben we een een mailbox die 24/7 gemonitord wordt. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

snelle en stabiele webhosting

webhosting icoon

Wij adviseren je graag welk pakket het beste bij jou past. 

WEbsite beveiliging

Beveiligings icoon

Naast de dagelijkse back-ups, het SSL certificaat en de wekelijkse updates zorgen wij voor een optimale beveiliging van jouw website of webshop. 

Eerlijke Support

Support icoon

Wanneer je een support contract bij ons afsluit heb je altijd ondersteuning voor een vast bedrag. Super handig! Wil je inzicht in je support uren? Dan sturen wij je een duidelijk overzicht waarop je precies kunt zien wat we voor je doen.

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.