Het webdesign bureau van Heerlen

Webdesign Heerlen

over ons

Op zoek naar een webdesign bureau in heerlen?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Heerlen? Dan ben je bij ‘t Swarte Schaap aan het juiste adres. ‘t Swarte Schaap is al vanaf 2004 gevestigd in Heerlen en is dé partij op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp. Wil je voor jouw bedrijf een nieuwe landingspagina? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte webshop/website? Kom eens langs voor een bakje koffie op ons kantoor in Heerlen, dan kunnen wij samen kijken naar jouw wensen en behoeftes!

Een wordpress website laten maken

Voor onze websites maken wij veel gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Door het gebruik van WordPress wordt het voor jou, als klant, heel eenvoudig om je website zelf (gedeeltelijk) te beheren! Ook zijn WordPress websites zoekmachine vriendelijk, waardoor jouw website goed wordt geïndexeerd in Google. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Hier zijn een aantal feiten over WordPress:

  • WordPress is het meest populaire Content Management System.
  • Meer dan 33% van alle websites is gemaakt met WordPress.
  • Er zijn meer dan 59.000 plugins beschikbaar voor WordPress.

Snelle service

Telefoonnummer

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Voor klanten met een support contract hebben we een een mailbox die 24/7 gemonitord wordt. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gemakkelijk bij te houden websites

webhosting icoon

Wij maken onze websites in WordPress. Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie!

WEbsite beveiliging

Beveiligings icoon

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is. 

User Experience (UX design)

Webdesign

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Bekijk ook eens onze projecten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.