fbpx

Het webdesign bureau van Heerlen

Webdesign Heerlen

over ons

Op zoek naar een webdesign bureau in heerlen?

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Heerlen? Dan ben je bij ’t Swarte Schaap aan het juiste adres. ’t Swarte Schaap is al vanaf 2004 gevestigd in Heerlen en is dé partij op het gebied van webdesign en grafisch ontwerp. Wil je voor jouw bedrijf een nieuwe landingspagina? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakte webshop/website? Kom eens langs voor een bakje koffie op ons kantoor in Heerlen, dan kunnen wij samen kijken naar jouw wensen en behoeftes!

Een wordpress website laten maken

Voor onze websites maken wij veel gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Door het gebruik van WordPress wordt het voor jou, als klant, heel eenvoudig om je website zelf (gedeeltelijk) te beheren! Ook zijn WordPress websites zoekmachine vriendelijk, waardoor jouw website goed wordt geïndexeerd in Google. Nog niet helemaal overtuigd van WordPress? Hier zijn een aantal feiten over WordPress:

  • WordPress is het meest populaire Content Management System.
  • Meer dan 33% van alle websites is gemaakt met WordPress.
  • Er zijn meer dan 59.000 plugins beschikbaar voor WordPress.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik op onderstaande knop om ons stappenplan te bekijken!

Snelle service

Telefoonnummer

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Voor klanten met een support contract hebben we een een mailbox die 24/7 gemonitord wordt. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gemakkelijk bij te houden websites

webhosting icoon

Wij maken onze websites in WordPress. Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie!

WEbsite beveiliging

Beveiligings icoon

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is. 

User Experience (UX design)

Webdesign

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Goede en betrouwbare support

Ligt je website eruit? Hulp nodig met het plaatsen van content of zijn er e-mail problemen? Wij staan voor je klaar. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Daarnaast zorgen wij ook dat je website of webshop altijd up-to-date is. Hierdoor kun jij je richten op andere zaken! 

Meer lezen over de support die wij bieden? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Waarom een website van 't Swarte Schaap?

Waarom een website van ons? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk, maar hier zijn alvast een aantal redenen waarom een website van ’t Swarte Schaap een goede keuze is!

Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!

Bekijk ook eens onze projecten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.