fbpx

Betrouwbaar en professioneel

Webdesign Maastricht

Webdesign bureau in de buurt van Maastricht

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in de buurt van Maastricht? Zoek niet verder! Ons team bestaat uit ervaren webdesigners en ontwikkelaars die over alle benodigde kennis beschikken om jouw bedrijf, of organisatie, te voorzien van een nieuwe professionele website. Hierbij kijken we niet alleen naar het ontwerp, maar ook naar de perfecte doelgroep(en) en doelstelling(en). Hierdoor zijn al onze websites 100% maatwerk.

 

WordPress websites

Voor het maken van onze websites maken wij al jaren gebruik van WordPress. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. 

 

Een totaal pakket

Naast het maken van websites kunnen onze ontwerpers je ook helpen met de complete branding van jouw bedrijf of organisatie. Geen content? Geen probleem! Wij werken met verschillende partners die je kunnen helpen met het maken van content, zoals teksten, illustraties, foto’s en videos.

Benieuwd naar onze aanpak? Klik op onderstaande knop om ons stappenplan te bekijken!

Gemakkelijk te onderhouden websites

webhosting icoon

Wij maken onze websites in WordPress. Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie! Wil je toch liever dat wij je website bijhouden, dan kan dat natuurlijk. Informeer naar onze support mogelijkheden!

WEbsite beveiliging

Beveiligings icoon

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is.

Onze servers worden optimaal beveiligd tegen ongewenst ‘bezoek’ . Ons datacenter is bovendien gewapend tegen DDos aanvallen.

Daarnaast maken we van alle websites dagelijks een backup, zodat je nooit offline hoeft te zijn!

Werkzaam voor nationale en internationale klanten

locatie
Vanuit ons kantoor in Limburg (Heerlen) werken wij voor klanten in de hele Euregio: Nederland, België en Duitsland.  We helpen je dan ook graag je website in meerdere talen uit te voeren, zodat ook jij een internationaal publiek kunt bereiken met je website!

User Experience (UX design)

Webdesign

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Onze websites zijn volledig Responsive en werken optimaal op tablet en mobiel. Wist je dat 6 van de 10 bezoekers je website mobiel bekijken?
 

Wij leveren ook support

Wij staan al sinds 2004 bekend om onze goede service. Zo zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Daarnaast bieden wij support pakketten waardoor jij je kunt richten op andere zaken. Problemen met servers? Hulp nodig met het plaatsen van content? Wij staan voor je klaar!

Overtuigd? Let's Meet!

Heb je nog vragen? Of wil je graag weten wat ’t Swarte Schaap voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Stuur ons een berichtje!
Een afspraak is natuurlijk 100% vrijblijvend!

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werk waar wij trots op zijn!

Waarom een website van 't Swarte Schaap?

Waarom een website van ons? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk, maar hier zijn alvast een aantal redenen waarom een website van ’t Swarte Schaap een goede keuze is!