fbpx

Maatwerk websites en webshops

Webdesign Sittard

Webdesign bureau in de buurt van Sittard

Als je op zoek bent naar een webdesign bureau in de buurt van Sittard; dan ben je bij ’t Swarte Schaap aan het juiste adres! ‘T Swarte Schaap beschikt over ervaren ontwerpers en ontwikkelaars die met veel passie werken voor een zowel nationale als internationale klanten. Al sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk (WordPress) websites.

Bij ons staat persoonlijk contact en korte lijntjes centraal. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kunnen wij inzicht krijgen in de gewenste doelstellingen. Ook krijgen wij hierdoor een beter beeld van de ideale doelgroep. Interesse in een kop koffie? Klik dan op onderstaande knop om een afspraak in te plannen!

Een totaal pakket

Wij geloven in het aanbieden van een totaaloplossing.

Geen content? Geen probleem! Wij werken met verschillende getalenteerde partners met allemaal hun eigen specialisme. Heb je nog teksten of foto’s nodig voor je website of webshop? Het kan allemaal geregeld worden.

Wanneer je nog geen logo of huisstijl hebt, of wanneer je een totale rebranding wilt, kunnen onze ontwerpers je daarmee helpen!

Onze werkwijze

Kennismaking

Bij de kennismaking bespreken we de wensen en behoeftes. Wij stellen een aantal vragen om een beter beeld te krijgen van jouw doel en de ideale doelgroep. Natuurlijk beantwoorden we hier ook al jouw vragen.

Concept

Na de kennismaking beginnen we met het uitwerken van een concept op basis van de wensen en behoeftes die zijn besproken. Bij het maken van dit concept zal er zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van aangeleverde content. Mocht er nog content missen dan gebruiken wij tijdelijk ‘dummy content’ voor het concept.

Feedback

Het concept wordt besproken om te kijken of het voldoet aan de wensen en verwachtingen. Zo niet, dan wordt er terug gegaan naar de conceptfase en zal het concept aangepast of opnieuw gemaakt worden.

Uitwerking

100% tevreden? Dan gaan we het concept verder uitwerken. Mocht er nog content gemaakt moeten worden, dan gebeurt dit ook in deze fase. Doordat wij onze websites op testservers bouwen, kun je altijd de voortgang bekijken.

Testen

Zodra alles klaar is zal, op basis van een checklist, de website grondig worden doorgelopen en getest. 

Live!

Na het testen kan de website live! We uploaden de website naar de server, zorgen dat de e-mailadressen werken en dat alle records overgenomen worden. 

Wij leveren ook support

Onze service en support is iets waar wij trots op zijn. Zo zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Daarnaast bieden wij support pakketten waardoor jij je kunt richten op andere zaken. Problemen met servers of e-mail? Hulp nodig met het plaatsen van teksten of afbeeldingen? Google Analytics of Search console installeren? We handle it!

Overtuigd? Let's Meet!

Heb je nog vragen? Of wil je graag weten wat ’t Swarte Schaap voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Stuur ons een berichtje!
Een afspraak is natuurlijk 100% vrijblijvend!

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werk waar wij trots op zijn!

Waarom een website van 't Swarte Schaap?

Waarom kiezen voor een website/webshop van ons? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk, maar hier zijn alvast een aantal redenen waarom een website van ’t Swarte Schaap een goede keuze is!