fbpx

Simpel en snel online verkopen

Webshops

Een webshop laten maken

Een (nieuwe) webshop nodig? ‘t Swarte Schaap helpt je met het maken van een maatwerk webshop die converteert. 

In het kort krijg je:

  • Een uniek ontwerp! Geen standaard template maar een webshop die bij jouw bedrijf en doelstellingen past.
  • Een webshop die gemakkelijk bij te houden is door jou of je personeel.
  • Een webshop die voldoet aan de eisen van Google.
  • Snelle en stabiele hosting afgesteld op jouw webshop.

Een professionele maatwerk webshop

Ieder bedrijf/organisatie is anders. Wij kijken naar de doelgroep(en) en doelstelling(en) die passen bij jouw bedrijf of organisatie, voordat wij beginnen met het maken van jouw webshop. Zo geniet je van een op maat gemaakte webshop die de juiste mensen aanspreekt en die goed converteert. 

Waar kunnen wij je mee helpen?

Een aantal punten waar wij mee kunnen helpen:

  • Maatwerk
  • Beheer
  • Hosting
  • Responsive

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% maatwerk

Onderzoek is key. Wij stemmen de webshop geheel af op jouw doelgroep(en) en doelstelling(en).

Eenvoudig zelf te beheren

Wij kunnen altijd helpen bij het onderhoud van jouw webshop echter kun je ook veel zelf doen. Zo kun je zelf eenvoudig producten of categorieën toevoegen, teksten wijzigen en afbeeldingen wijzigen of toevoegen.

Snelle en stabiele hosting

webhosting icoon

Wanneer je hosting bij ons af wilt nemen, kijken wij o.a. naar het aantal (verwachte) bezoekers, functionaliteiten en het aantal producten om te bepalen welk hostingpakket het beste is voor jouw webshop. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over downtime of een trage webshop.

Responsive voor ieder apparaat

Telefoonnummer

Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor zowel mobiel, tablet als desktop. Zo genieten al uw bezoekers van een gebruiksvriendelijke webshop.

WooCommerce

Wij maken onze webshops met behulp van WordPress. Door de combinatie van WordPress met de E-commerce plugin WooCommerce wordt het bijhouden van je webshop heel eenvoudig. Door het groot aantal extensies voor WordPress en Woocommerce kan je webshop geheel aan jouw wensen en behoeftes voldoen.

Andere diensten

Hosting

webhosting icoon

Opslag

Overstapservice

SSL

Dataverkeer

Back-ups

Database

Webshops

VDS

Design

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Huisstijl

Grafisch ontwerp

Conversie optimalisatie

(Web)data analyse

Heatmaps

Recordings

Landingspagina's

Aanbevelingen

A/B Testen

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!