fbpx

Websites voor Powerwomen

Internationale Vrouwendag 2023

Twee vrouwen zitten op een bank en gebruiken een laptop.

Onbeperkt Leefbaar

Hallo, mijn naam is Sanne! Ik ben webdeveloper, copywriter en SEO specialist bij ’t Swarte Schaap. Als vrouw werkzaam in de ICT weet ik uit ervaringen in mijn verleden waarom Internationale Vrouwendag nog steeds nodig is. Gelukkig heb ik het hier goed getroffen binnen een geweldig team waar mijn nieuwe ervaringen alleen positief zijn. Daarom besteden wij deze maand speciaal aandacht aan vrouwelijke ondernemers.

‘Onbeperkt Leefbaar’ is het thema van Internationale Vrouwendag 2023. Wij streven ernaar om deel uit te maken van praktische oplossingen om de leefbaarheid van vrouwen en hun omgeving te verbeteren. Samen kunnen wij een onbeperkte leefbare omgeving creëren.

25% korting op een nieuwe site

Ben je een vrouwelijke ondernemer? Dan krijg je van ons in de hele maand maart 25% korting op de bouw van een gloednieuwe website! Of je nu:

  • producten verkoopt
  • diensten aanbiedt
  • een organisatie beheert
  • (locale) evenementen runt

Wij zorgen ervoor dat jouw droomwebsite waarheid wordt, precies zoals je wilt! 

bereik je volle potentie met een professionele website

Een website mag tegenwoordig niet meer missen. Het is een online visite kaartje voor jouw bedrijf en een geweldig middel om jouw (online) doelstellingen te behalen.

Naast dat de website de professionaliteit van een bedrijf laat zien, is het ook een laagdrempelige eerste stap voor potentiële klanten. Een website die er goed uitziet en naar behoren werkt, wekt vertrouwen in klanten en zorgt dat ze terugkeren naar de site. Het kan waardevolle inzichten opleveren, bijvoorbeeld welke zoektermen mensen gebruiken om bij jouw bedrijf terecht te komen, hoe ze op de website terecht zijn gekomen, en hoe lang ze op de site blijven.

Combineer de website met een sterke social media aanwezigheid en je bereikt je volle potentie in no time! Kortom: een website is een waardevolle investering om het beste uit je bedrijf te halen.

Webdesign bij 't Swarte Schaap betekent:

Snelle service

Telefoonnummer

Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Jouw bereikbaarheid is onze verantwoordelijkheid. Heb je een support contract? Wij reageren direct op support mails! Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Gemakkelijk te onderhouden websites

E-learning
Wij maken onze websites in WordPress.  Hierdoor zijn niet alleen de mogelijkheden oneindig, ook voor jou als klant wordt het bijhouden van de website een makkie! Wil je toch liever dat wij je website bijhouden, dan kan dat natuurlijk. Informeer naar onze support mogelijkheden!

WEbsite beveiliging

Beveiligings icoon

Wij zorgen dat jouw website goed beveiligd is. 

een gebruiksvriendelijke website

Webdesign

Een website maak je niet voor jezelf. Je maakt het voor je  gebruikers. Een van onze doelen is dan ook het optimaliseren van de gebruikerservaring. Wij onderzoeken de doelgroep van je bedrijf en maken een ontwerp dat goed aansluit bij deze doelgroep.

Interesse in een kop koffie?

Ik ben ontzettend geïnteresseerd in hoe we je kunnen helpen aan een website die jouw volle potentie ontplooit.

Stuur een bericht via het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen of Whatsappen, of een directe email sturen naar mijn emailadres.

Ik hoor graag van je!

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.