fbpx

Website laten maken

Het belang van een goede website

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is de beste manier om je website goed op de kaart te zetten. Je website is namelijk hét visitekaartje van jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk dat je een goede indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Wij kunnen je hierbij helpen! Of je doel nu is om meer conversies te genereren, informatie te delen of je product te promoten.

WordPress websites

43% van alle websites maakt, net zoals ’t Swarte Schaap, gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Een van de vele voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je, na oplevering, zelf content aanpassen en toevoegen. Wil je dit liever door ons laten doen? Dat kan natuurlijk ook! Wij regelen de support voor je, zo kun jij je richten op andere zaken!

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een goede website?

Een goede website is…

Stappenplan maken website

Kennismaking

Bij de kennismaking bespreken we de wensen en behoeftes. Wij stellen een aantal vragen om een beter beeld te krijgen van het bedrijf en de doelgroep. Natuurlijk beantwoorden we hier ook al jouw vragen.

Concept

Na de kennismaking beginnen we met het uitwerken van een concept op basis van de wensen en behoeftes die zijn besproken. Hierbij proberen wij te werken met aangeleverde content. Mocht er nog content missen dan gebruiken wij tijdelijk ‘dummy content’ voor het concept.

Feedback

Het concept wordt besproken om te kijken of het voldoet aan de wensen en verwachtingen. Zo niet, dan wordt er terug gegaan naar de conceptfase en zal het concept aangepast of opnieuw gemaakt worden.

Uitwerking

Wanneer je helemaal tevreden bent zal de website worden uitgewerkt. Mocht er nog content gemaakt moeten worden, dan gebeurt dit ook in deze fase. Doordat wij onze websites op testservers bouwen, kun je altijd de voortgang bekijken.

Testen

Zodra alles klaar is zal, op basis van een checklist, de website grondig worden doorgelopen en getest. 

Live!

Na het testen kan de website live! We uploaden de website naar de server, zorgen dat de e-mailadressen werken en dat alle records overgenomen worden. 

Waarom een website bij ons?

Zoveel keuze uit verschillende bedrijven. Waarom juist ’t Swarte Schaap? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk. Hier alvast een aantal redenen om voor ons te kiezen!

Zij gingen je voor

Veelgestelde vragen

Samantha “KittyCraftsy”
Samantha “KittyCraftsy”
22/09/2022
Ik heb een website via hun laten maken en ben dik tevreden met de service. Deden ook totaal niet lastig over het fijt dat ik zelf een gedeelte van de site in onderhoud wil hebben zodat ik zelf ook aanpassingen kan doen. Ook heel fijn dat ze voor mij een webshop hebben geïnstalleerd toen ik er heen vroeg. Rob heeft mij zelfs op weg geholpen wat een site eigenlijk nodig heeft aan extra's voor een webshop waar ik nog niet aan gedacht had. Zo kom ik zelf ook niet voor verassingen te staan. Hele fijne samenwerking, top service ook als je al langer klant bent. Zeker een aanrader!
Trudi Zepperitz
Trudi Zepperitz
15/09/2022
I appreciate their creative input yet keeping in mind "the feel" that my brand represents. Their positive and pro-active approach inspired me when I was unclear of how to express my message. Team responded quicky, patiently and helpful. I feel that they really cared about me and my goals.
Wil Greuel
Wil Greuel
07/09/2022
Wij werken al enige jaren samen 't Swarte Schaap. De samenwerking ervaren wij als plezierig, persoonlijk en professioneel. Door de creatieve, meedenkende en probleemoplossende manier van werken is Rob en zijn team een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Leon Widdershoven
Leon Widdershoven
01/09/2022
'T Swarte Schaap heeft voor ons een zeer mooie en professionele website gemaakt. Prima werk geleverd.
Sandro Ploemen
Sandro Ploemen
29/08/2022
Zoals de naam aangeeft...., anders dan de rest van de kudde. Eigenwijs goed!
B H
B H
28/08/2022
In 2019 Rob benaderd voor het meedenken en maken van een website. De persoonlijke aanpak die Rob en zijn team hanteren is buitengewoon aangenaam om mee samen te werken. Binnen no-time hebben hun een prachtige website gecreëerd die mijn verwachtingen te boven ging. Nu, bijna 3 jaar na oplevering van de website nog steeds erg tevreden omdat het hele team bewezen heeft dat het niet alleen om één verkoop gaat, maar dat er ook nog zoiets als after-sales en service bestaat. Op iedere vraag en/of opmerking wordt snel en adequaat gereageerd. Ik kan team 't Swarte Schaap alleen maar aanraden!
Lianne Schuppert
Lianne Schuppert
26/08/2022
Leuk bedrijf, denkt met je mee. Blij met onze website!

Support

Wij van ’t Swarte Schaap geloven in een langdurige samenwerking. Dit betekent natuurlijk dat we je, ook na live gang, blijven ondersteunen. Zo zorgen wij ervoor dat er dagelijks backups worden gemaakt én dat je website altijd up-to-date is.

Daarnaast bieden wij ook extra support aan. Denk hierbij aan het aanmaken en aanpassen van pagina’s, het plaatsen van nieuwsberichten en het toevoegen van afbeeldingen.

plugins wordpress