Website laten maken

Het belang van een goede website

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is de beste manier om je website goed op de kaart te zetten. Je website is namelijk hét visitekaartje van jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk dat je een goede indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Wij kunnen je hierbij helpen! Of je doel nu is om meer conversies te genereren, informatie te delen of je product te promoten.

WordPress websites

43% van alle websites maakt, net zoals ‘t Swarte Schaap, gebruik van het Content Management System (CMS) WordPress. Een van de vele voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. Zo kun je, na oplevering, zelf content aanpassen en toevoegen. Wil je dit liever door ons laten doen? Dat kan natuurlijk ook! Wij regelen de support voor je, zo kun jij je richten op andere zaken!

 

Laten we kennismaken!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een goede website?

Een goede website is…

Stappenplan maken website

Kennismaking

Bij de kennismaking bespreken we de wensen en behoeftes. Wij stellen een aantal vragen om een beter beeld te krijgen van het bedrijf en de doelgroep. Natuurlijk beantwoorden we hier ook al jouw vragen.

Concept

Na de kennismaking beginnen we met het uitwerken van een concept op basis van de wensen en behoeftes die zijn besproken. Hierbij proberen wij te werken met aangeleverde content. Mocht er nog content missen dan gebruiken wij tijdelijk ‘dummy content’ voor het concept.

Feedback

Het concept wordt besproken om te kijken of het voldoet aan de wensen en verwachtingen. Zo niet, dan wordt er terug gegaan naar de conceptfase en zal het concept aangepast of opnieuw gemaakt worden.

Uitwerking

Wanneer je helemaal tevreden bent zal de website worden uitgewerkt. Mocht er nog content gemaakt moeten worden, dan gebeurt dit ook in deze fase. Doordat wij onze websites op testservers bouwen, kun je altijd de voortgang bekijken.

Testen

Zodra alles klaar is zal, op basis van een checklist, de website grondig worden doorgelopen en getest. 

Live!

Na het testen kan de website live! We uploaden de website naar de server, zorgen dat de e-mailadressen werken en dat alle records overgenomen worden. 

Waarom een website bij ons?

Zoveel keuze uit verschillende bedrijven. Waarom juist ‘t Swarte Schaap? Dat vertellen we je natuurlijk het liefst persoonlijk. Hier alvast een aantal redenen om voor ons te kiezen!

Zij gingen je voor

Veelgestelde vragen

Dit is afhankelijk van de omvang van het project, de beschikbare content en de (speciale) wensen.

  • Wil je een website waar maar een klein aantal pagina's op komt te staan? Dan kan dit redelijk snel. Denk hierbij aan 3/4 weken.
  • Is de website, die je wilt bouwen, wat uitgebreider? Heeft het speciale functionaliteiten? Of gewoon veel pagina's? Dan duurt het wat langer. Denk hierbij aan ongeveer 2/3 maanden.
  • Wil je meer weten over de projectduur van jouw (droom)project? Neem contact met ons op en laten we kennismaken!

Absoluut! Wij kunnen ook de hosting verzorgen. Van Manage hosting tot Virtual Dedicated hosting, wij zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over downtime of veiligheid.

Jazeker! Logo's, illustraties of een complete huisstijl. Onze grafisch ontwerpers kunnen dit allemaal voor je regelen.

Te weinig of geen content? Geen probleem! Wij werken met verschillende partners die hier gespecialiseerd in zijn.
Of het nu gaat om teksten, videos of foto's. Vertel ons wat je nodig hebt, dan brengen we je in contact met onze partners.

Absoluut! Wij bouwen websites die goed worden geïndexeerd in zoekmachines, zoals Google en Bing. Wij zorgen voor snelle laadtijden, goede mobiele optimalisatie en natuurlijk een gebruiksvriendelijke website. Dit heeft allemaal invloed op een goede ranking. 

Support

Wij van ‘t Swarte Schaap geloven in een langdurige samenwerking. Dit betekent natuurlijk dat we je, ook na live gang, blijven ondersteunen. Zo zorgen wij ervoor dat er dagelijks backups worden gemaakt én dat je website altijd up-to-date is.

Daarnaast bieden wij ook extra support aan. Denk hierbij aan het aanmaken en aanpassen van pagina’s, het plaatsen van nieuwsberichten en het toevoegen van afbeeldingen.

plugins wordpress