Dé specialist WordPress van Limburg

WordPress website laten maken in Limburg

plugins wordpress

WordPress websites en webshops

Interesse in een op maat gemaakte WordPress website of webshop? Dan ben je bij ‘t Swarte Schaap op het juiste adres! Gevestigd in C-mill Heerlen houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen én onderhouden van professionele en responsive WordPress websites. Dit doen wij al sinds 2004 met heel veel passie en plezier. 

Interesse? Of ben je nog niet helemaal overtuigd? Stuur ons eens een mailtje of geef ons eens een belletje. Dan kunnen wij samen kijken naar jouw persoonlijke wensen en behoeftes.Een wordpress website bij 't Swarte Schaap

Responsive webdesign

Telefoonnummer

Of je nu je website bekijkt op een tablet, mobiel of tablet. Wij zorgen dat je website op ieder apparaat strak uitziet. Zo kan iedere gebruiker op een gebruiksvriendelijke manier jouw website bezoeken.

Wij zorgen voor de updates

updates icoon

Zoals iedere website moet een WordPress website regelmatig worden geüpdate. Hier zorgen wij voor. Zo heb jij als klant hier geen uitkijken meer na.

DAgelijkse Back-ups

backup icoon

Niet alleen zorgen wij voor updates aan thema’s en plugins, we zorgen ook voor dagelijkse back-ups. Mocht er wat mis gaan, dan zetten wij gewoon een back-up voor je terug.

Gebruiksvriendelijke webshops

E-commerce webshops

Wil je een webshop beginnen? Dat kan! Wij helpen je graag met het opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop. 

Een aantal van onze projecten

Ervaar zelf of onze aanpak jou over de dam tilt.

’t Swarte Schaap maakt het verschil voor jou. Daarom werken we graag langdurig als partner met je samen. We zijn er trots op als klanten zeggen: ‘daar had ik helemaal niet aan gedacht’ en ‘dit is echt anders dan anders’.

Interesse in een kop koffie?

In welke dienst heb je interesse?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.